Pages

Monday, October 31, 2011

LIVE nengok bola .. phewww

Kak Es ngandung pun pi tengok bola gak ?
apasal ? tak boleh ?
Uiiisshhh... apalah salahnya sekali sekala menjamu mata ....
nak juga nengok orang mengejar2 bola yang satu tu. Rasanya macam nak je baling sebijik lagi bola tak nak kasi diorang berebut2..


Amacam.... ni la goal keeper terbaik yang kak es pernah tengok secara live !!




Ini kisah petang semalam. Dah nama pun hari ahad... lepas anak2 habis latihan karate diorang ajak gi Muzium Layang2 , kat sini padangnya seluas saujana mata memandang. Memang kalau tendang bola , KOMPOM umi dah tak marah hahahaha
Umi ni pantang dengar bunyi bola ditendang , dah tau dah nanti sure ada pokok umi yang terkulai ditimpa bola. So bawa je diorang kat situ .... Ok anak2 , tendang la sepuas hati !!





 Abi pun nak lepas tension main gak , silakan :)
Umi dah bawa bekal cekodok untuk dimakan sambil memerhatikan anak2 bermain .






1st half ;)


tukar strategi lps ni : P



Si kakak dah sebab sorang je pompuan dia pun bawa juga bola main sambut2 dengan umi dia tapi 15 minit ja pastu kitaorg hanya jadi penyokong ditepi padang hihihi..

Sesekali keluar , memang seronok. Tak sedar cepat je masa berlalu... kejap je dah nak azan maghrib.
Terus solat kat masjid berdekatan ...pastu singgah TESCO kejap belikan utk sarapan simple mereka. Minggu ni dah bermula peperiksaan akhir tahun. Anak2 kak Es request nak beli honeystar & freshmilk for breakfast. Senang dan cepat dan tak sakit perut.... i folloooowwww.

All the BEST untuk semua yang menduduki peperiksaan akhir tahun. Doa dari umi moga kalian boleh menjawab dengan tenang dan berjaya dengan cemerlang . ALL FOR UMMAH !!! caiyokkkkk

10 comments:

JIJI YU said...

hamboi..smpai ati tak ngajak kita kat sini ek

bersama kak Es said...

hadoiiii..dah nak balik baru teringat lupe lak aihhh ajak Ji :P

FasiHaH SupiaN said...

tu dia keluarga bahagia insyaAllah kan kak es kan ;)

bersama kak Es said...

Fasihah :

Ameennn..ya Rabb.
Thanks dik ;)

Warna Warni Kehidupan said...

ahah baby ti bley jadi foorballer

Eera Shera said...

bahagianya keluaga ni..

gudluck ek utk anak2 akak..

lama dah tak singgah sini ;)

iSWa said...

Anugerah Keluarga Bahagia thn 2011 (",) Aminnn...

hakak CNN said...

bestkan dapat spend time dan beriadah samer-samer ngan anak-anak...bahagia tengok anak-anak hepy selalu...:)

GudLuck untuk anak-anak akak yer..semoga cemerlang semuanyer..:)

azian said...

wahhhh....
happy family...harap family sy pun mcm nih...tp sy takde anak pompuan...huhuhu

iEtaFAkyR@ said...

salam ziarah kak es! lama tk singgah, maklum la baru kuar kepompong. apapun tahniah atas kandungan yg baru ni. jaga diri k. moga selamat semuanya, insyaAllah.