Pages

Thursday, June 28, 2012

Sayakah Follower Bertuah itu?



Teruja pulak tengok beg yang santek ni
Lagi pun dah lama tak join GA. Hari ni nak merajinkan diri join contest ni

Nak ajak
DIK COMOT
DIK KECIK
MAS S.U

Tapi lagi ramai join lagi bagus. sape2 yang baca ni...kalau ada blog moh ler kita join..

Mudah sangat


Cara untuk join:
1. Follow blog Brooch Wholesaler  ~DONE
2. Buat entry Sayakah Follower Bertuah itu? ~DONE
3. Copy gambar yang first ~ DONE
4. Tag 3 rakan anda ~ DONE
5. Tinggalkan link korang pada ruangan komen di blog penganjur supaya senang dijejak ~ DONE

Pi KLIK kat gambo untuk sampai kepada penganjur ni ... ok :)

6 comments:

Rahmah Ram Ram said...

good luck kak es....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

good luckkkk ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck kak es cayang

Brooch Wholesaler said...

tq sbb sudi join.good luck yer!

Kakzakie said...

Alhamdulillah akhirnya kakak boleh masuk sini. Sudah berbulan kakak tak boleh komen. Baca N3 pun sekerat akan keluar entah apa-apa warna merah ajak kakak join group dia. Sedih/geram sebab cuma dapat nampak baby comel tapi tak dapat komen, tengok family jenjalan di bandar JB semua tu kakak baca sekerat-sekerat.

Harap tak ada masalah lagi lepas ini.

makcikkantin said...

salam kak es,

apa kabar and how's baby doing? makcik x boleh buka blog kak es before this, bila bukak je dia terus ke iklan apa tah....
ni baru tak ada gangguan.