Pages

Tuesday, June 26, 2012

Malacca with LOVE part 2

Sambung dari part 1 ni..

Misi paling syahdu syahdan... Kak Es berjejak kasih dengan rakan sekolah , juga teman kamceng masa sekolah dulu. Dekat 20 tahun tak berjumpa...

Lama oooo 20 tahun...
Memang kitaorang lost contact. Alhamdulillah ada FB
Bertemu di FB . Lepas tu terus plan nak jumpa. Alang-alang kepalang dah ke Melaka , Kak Es bagitau la kawan Kak Es ni. Namanya Marzita Shuib.

Lalu berjumpalah kami...
Marzita a.k.a INTAN datang ke hotel bersama family...
Tak sangka suaminya sporting habis ... ye la...setakat nak jumpa kawan kan. Pergi la sendiri.
Betapa kami ini diraikan...

Saat pertemuan itu agak mendebarkan...


I really missed her..much !

Time sekolah dulu dia suka suruh Kak Es potong kuku dia.
Gaduh ?? ada gak...suka merajuk hahaha :P



Macam kat sekolah dulu jugak.
Tak berubah .. even anak 3
Anak dara dah besar dahhh..

Time ni kitaorang kat Taming Sari. 
Menara tu dah tutup time kitaorang sampai.
Beca je ada kat situ.
Berwarna-warni.

Walaupun dah lewat , 
Tapi masih meriah dengan manusia yang pelbagai ragam.
Kalau tak sebab penat...lama lagi dok lepak situ. Mengimbau kenangan lama



Malam tu Intan belanja kami makan besar

Makan ikan bakar 3 rasa, kerang , sotong. asam pedas yang terkenal kat Melaka.

Memang marveolous !!

Moga pertemuan kita pertemuan yang rahmati...
Persahabatan ini kekal abadi .

Saya sayang sahabat saya :)

2 comments:

ibunaznoy said...

seronok kan lama xjumpa..tp kekok pun ada kan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnye bersahabat hingga kini