Pages

Wednesday, December 21, 2011

Laptop Ghaib ...

Sungguhhh !!!

Tiba-tiba je ghaib laptop Kak Es...

Macam Misteri Nusantara..... jangan biarkan hidup anda diselubungi misteriiiiiiiii......


Huhuhuuhuh


sibuk la sangat siapkan hantaran..kemas rumah...isikan goodie bag...bla bla bla...

memang tak kenal hat mana laptop, hat mana broadband...Fuhhh!!!!
Tapi memang seronok la balik kampung...heaven!!

Kampung kak Es kat Kedah. Walimah adik dah selamat. Dok tunggu ni gambo pengantin nak upload masuk blog buat kenangan.

Nanti kak es tempek sini.
Ni nak tempek gambo sepanjang perjalanan pulang ke kampung....

Kalau balik kampung memang hampir semua negeri kami singgah...ikut jalan jauh sambil makan angin. Kitaorg bosan ikut hi-way !! mengantuk amat !!!

So ikut sini ...hehehee


Ikut Mersing lalu Pekan Pahang.... tgk orang Pekan hehe




co-pilot dah boring sebab semua org dah tido...tinggal le kome berdue  huhuhu



Yeayy!! Dah sampai Cameron ikut Sg.koyan lalu Pos Betau..




Sejukkk!!! dah pekena teh tarik yang panas seminit cuma..pastu dah jadi cam teh aissss


Nak stroberi...petik je kat belakang tuuu...




Ampunnnnnn...orange yang sangat segar dan manis...
Angah minta belikan untuk Wan dan maktok :)




Along nak jadi cameraman pulak....layaaaannnnnn !!


12 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah kak. mendoakan depa bahagia sampai bila2. :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

oren tu mmg buah wajib saya beli klu sampai cameron

Namee Roslan said...

seronoknya akak berjalan bersama family !! :D hehe.

Eera Shera said...

ikut hiway bosan kan..biar smpi lmbt tp dpt jln2

Eera Shera said...

ikut hiway bosan kan..biar smpi lmbt tp dpt jln2

gedek! said...

cik abang rilek je berlengan pendek...?

MulutPayau said...

mmng seronok kalau dapat brjalan ngan keluarga.....

Kakzakie said...

Macam tak nak balik sini dah Kak Es ye... lama bersemayam di kampung. Seronok perjalan jauh kalau singgah-singgah macam tour gitu...

Anak-anak tak nampak muka penat pun sebab kerap berhenti. Macam ini sehari suntuklah baru sampai kedah...

mas saari said...

nak strawberi sikit...hehehee

FasiHaH SupiaN said...

kak esss sonok aih cutiii

ummi_norseha said...

salam awak di tag

Al-Saaleika said...

Salam..keputusan GA Silaturrahim..

http://www.al-saaleika.blogspot.com/2011/12/keputusan-ga-silaturrahim.html