Pages

Wednesday, August 17, 2011

Ini baru HEAVEN !!!

Kak Es ingat lagi masa kecik2 dulu abah selalu bawa gi library nak nak pulak time pose. Sebab time tu lah dok asyik tanya mak dah pukul berapa setiap sejam. Mak pun dah naik geram minta abah tolong keluarkan kak Es ngan adik2 dari rumah. So kami gi lepak kat library. Dok situ sampai dari pagi sampai petang pun tak kisah. Aktiviti pun macam2 kan kat library... ada story telling, tgk video and so on.

Sekali hari ni tengak library kat Selangor
mak aiiiiii!!!!!

Memang heaven !! Suka suka suka !!

Gym pun ada... ni kalau Ben teman cik la pi sini mesti boleh dok lama2...



Anak2 memang akan jatuh chenta dengan tempat ni. Dah boring baca boleh main wii pulak


Selesa sangat kannnn.... adussss 


Rujukan !


Bukan je 3D ... yang ni dah 6D.... kalau 4D tu kerusi gerak2 je kan tgk video ... ni siap boleh rasa angin dan goyang semua kecuali air je... MABELES !!!


Tempat anak2 beraktiviti....


Macam nak pergi sekarang jugak !!!  

Sumber sini

19 comments:

Suhaili Sarif said...

kak essss
heavennyaaa
kat mana ni

bersama kak Es said...

Jalan Kelab Golf 13/6, Kelab Golf Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Seksyen 13, 40100 Shah Alam

kalau akak dekat mesti sampai sana jugak ... warggghhhh bestnyeee

Kakzakie said...

Kakak dapat tahu selain itu tempat bagaikan tempat rehat yg dibuat pokok tiruan juga ada. Bilik Internet pun ada. Bahkan surau pun disediakan. Kalau kat JB ada alangkah baiknya...:)

aDisH.sHidA said...

woooooooooooooooooooooooooow......best nya jom kita pergi ramai2

Sunah Sakura said...

perghhhh!

norinaomar said...

kalau dah tempat best macam ni tapi masih tak mendapat sambutan taktahulah nak kata apa.

SHITA said...

itulah indahnya negeri selangor..heheheh (wlpun negeri kelahiranku kedah)

mas saari said...

wahh..bestnya!
kalau nak masuk boleh sesuka hati ke? atau kena jadi ahli dulu..

bersama kak Es said...

@mas
Perbandanan Perpustakaan Awam Selangor...

untuk orang awam mas :)
nak pinjam buku kena jadi ahli library :D

bersama kak Es said...

@ kakzakie...
best kan kak kalu ada kat tempat kita... ada tempat nak lepak2 ngan anak2 sambil berehat membaca :)

bersama kak Es said...

@Shita
syoknyaaaa dapat lepak situ selalu kan..bawa asfa :D

rara pinkmafia said...

wow mmg heaven lah.bukan je anak2 suke.mak bapak pun suke.

JIJI YU said...

library ke hotel ni

diana said...

canggih ye library sekarang..
kalau tak suka lagi tak tahu la..:p

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak es....best giler ni kalu awe masuk bukan study...tido..haha

Anaa said...

wah, ni macam heaven on earth nih.. :(

Nini Hartini said...

x nk komen entry ni.. cuma nk tanya kak es preggy ke? heee..bestnyeeee~

tahniah tau. brp bulan dah?

bersama kak Es said...

@Nini Hartini
baru lagi ..tengah mabuk muntah2 huhuhu..
tak lepas lagi trimester pertama...harap cepat2 la berjangkit kat Tini :D

HoneyDew said...

Wah k.es!..bestnya!..Library ni best, k.es pun best...TAHNIAh k.es!!Jaga baby dlm perut tu elok2 tau..:)