Pages

Thursday, August 18, 2011

Bukan tak nak berSEDEKAH ...

Kalau tgk mmg mengundang rasa kasihan .....

Senyumannya menagih rasa simpati ..





Gambar ni kat tempat lain pulak.... Slim River



Pastu dia pergi ke Kota Damansara pulak .....


such a good moslem ... likely 


Ohhhhh MY GOD !! u got your leg...
why should u hide it !!!!??????


OK BYEEEEE !!!!


Macam ni ke nak kita sedekah ? 
Kalau dah boleh bergaya gini ... pi la cari kerja guna kederat yang Allah bagi...

Dah disiasat ... PATI !!
lagi yang buat nak marah menyamar as a MOSLEM !!!


P/S : Hubby kerja tak kira siang malam ... bila nak bersedekah kat orang yang bersenang2 gini. Uiikkkkk


19 comments:

Rozita said...

baik derma kat org somalia tu kak es..

Fitri Senin said...

akak..cmne blh jd cmtu??sgt memualkan..

JIJI YU said...

hurm..

wa khairul onggon said...

AIhhh?? Tak boleh jadi ni.. Sebarkan kat twitter jap.. siap ler lelaki ni.. :P

Anaa said...

pulok... kantoi sudah... memang ler sakit ati kalo nengok gini.. tapi apa pun, kita sedekah sebab nak kan pahala.. yang itu pasti kita dapat InsyaALLAH, walopun yang dapat sedekah tu menipu.. manalah kita tahu kan dia nak menipu..

H.J said...

jahat benor macam ni..amek kesempatan

Small Dolphin said...

betulkah orang yang sama? :O

TAK PATUT TAK PATUT. HAIH.

Nur Hawa Mohd Zin said...

sebab ramai yang menipu macam ni jadi kalu nak bersedekah boleh pergi ke saluran dan badan2 yang berwajib yang sah :)

Nini Hartini said...

kalau tini malas nk ckp banyak. sedekah je klu mmg x pasti org tu mcm mana. dah sedekah, settle t/jwb kita.

tp klu terang2 tau dia nk duit tu utk benda x elok, mmg subahat samalah klu kita sedekah jugak. hehe

Citarasa Rinduan said...

eik, macamana dia buat kaki dia ala2 kena potong ya?????

hairannya....

diana said...

kena sebarkan ni..
tak baik la menipu gini..

mas saari said...

eh? kurang asam betul!
benda2 camni pun nak menipu, nanti Allah bagi balasan kudung kan betul kaki dia tu... baru tau!

bersama kak Es said...

kaki dia mmg kudung tapi dia ada kaki palsu....
tp kenapa sorok? tu yg geram bila ada niat nak menipu. boleh je nak jalan2 cari kerja..tp nak jalan mudah
aduhaiii

nora rashid said...

isskkk...mcm mn dia boleh lipat kaki smpai kita x sedar dia tu penipu...

ntah2 dh kaya raya..huh..

risa said...

lailahaillallahhhh subhanallahhh kenapalah jahat sangat perangai ni...entah2 dah jadik jutawan agaknye!!! ape kabar kak? rindu nak baca blog huhuhu

suri solehah said...

macam2 sifat manusia ada..yang peliknya..pandai dia sorok kaki dia tu,..agaknya kena kursus bagai nak buat tu

Oshin said...

teruknye org mcm ni ish...x baik betul...

jom join
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

Miss Nadya said...

nad pernah tengok org cm ni tau...baik kita bersedekah kat org somalia..

nad masukkan header blog ini DI SINI

.diannorhayati. said...

penah bace ni dekat blog mazidul.

mmg tAk bole diterima.lagi lagi bile die berkopiah,but bukannye muslim. haiihhh