Pages

Friday, February 17, 2012

Nak bersalin yang ke 5

Salam alaik alls..


waaaaaa..rindunya gue sama blog ini. Mood sangat2 ke laut .
late pregnancy ni rasa macam ada tangan lain pulak dok tarik soh update sepatah dua kata.

kak es ok2 je... tgh tunggu baby klua, nak masuk umah..
ehhh... silap, baby jgn klua dulu ... tunggu umi settlekan rumah eh..

semua nak buat.. nasib baik la doc kasi MC awal.  Tu pun sebab ada masalah kesihatan.
Susunan Allah tu lebih cantik ... boleh MC , boleh la kemas2 umah , boleh pindah awal sket. Anai2 kat umah ni pun dah menghalau nii... dia serang abis rak baju anak... sadis betull

Tunggu grill pasang je... kitaorg dapat la merasa rumah ku syurgaku walaupun bukan rumahku mutlak ( bank la yg punya kan selagi tak settle ... hehehe )

Nak jumpe baby pun dah tak sabar. Yana isteri si Ujang tu dah selamat pun hehehe.
Welcome to the club Yana... next turn kak Es la pulak yeeeee..

9 comments:

ijA said...

Tahniah kak es,rumah baru,,baby lagi,,weee, semoga dipermudahkan urusan untuk melahirkan baby ..amin

Kakzakie said...

Kakak doakan moga Es sihat-sihat dan jaga kesihatan... jangan buat kerja berat sebab sibuk nak berpindah rumah - takut lain jadinya...

p/s: Agak-agak minggu ini kot baby menjengah dunia...

bersama kak Es said...

@ iJa.. terima kasih atas doa... ameen

bersama kak Es said...

@ Kakzakie : terima ksih aas peringatan. tu la kannn. takut lupa diri la pulak. kita ni asyik nak elok je semua.
ameenn... mudah2an bb dengar doa aunty dia klua cepat hehehe

MulutPayau said...

Baby dah tak sabar2 nak keluar..nak duduk umah baru...
Tahniah ya Kak Es..dapat umah baru dan akan dapat baby baru....

mas saari said...

moga akak selamat melahirkan!

Namee Roslan said...

wah, dah kelima ! tahniah akak ! doakan akak dan baby sihat k ! :)

azila said...

salam k.es...zla doakan selamat dan dipermudahkan melahirkan baby.zla pon berdebar2 ni..hehhe

aDisH.sHidA said...

salam kak es...semga dipermudahkan olehNYa...bila due date nie kak es