Pages

Sunday, February 19, 2012

Serba Tak Kena

Due early March. Tu kira 40 minggu.
Setakat ni anak2 kak es 37 dan 38 tu dah klua to say Hi to the world. hehehe
Tengah stand by la ni.

Braxton Hicks tu sokmo2 la...
Braxton Hicks tu bukan tony Braxton tapi latihan untuk contraction... sekit yang mencuit2 gitu.

Tak tau nak cerita ketidak selesaan menjelang akhir pregnancy..
Nak jalan cepat, macam nak terbalik hahaha
Nak duduk terasa mengah
Nak berdiri lama, macam semput.
Nak tidur , tak tau nak menggayakan tido tu... kalau Mr Hubby dok sebelah memang terpaksa tolak dia ketepi la hahaha
Nak cari posisi tido yang selesa...

Tengok ni... kalau dah dekat due... penuh cenggini la perut kitaorang


Kesiannnn takk???

7 comments:

hasyikin ismail said...

seksa jugak nak lahirkn seorg insan kat dunia nih noh

Diyana Norman said...

bila due kak es???

H.J said...

duduk atas kerusi roda je kak es..tido skali atas tu,,haha

mas saari said...

memang seksakan kak! nak pulak dah saat2 akhir ni...

kakcik said...

4 kali kakcik menempuh pengalaman itu. Alhamdulillah, akhirannya adalah baik. :)

H.J said...

tak lama dah ni kak es..hehe

Namee Roslan said...

ya Allah. takutnya :( kuat betul seorang yang boleh melahirkan ni.:( saya teringin nk ada baby tapi takut. hehe. akak jaga diri ye .